Arska onkin ollut pienellä työskentelytauolla, mutta älkää hätäilkö. Reklamointia maailmassa kyllä riittää. Tällä kertaa olen kokeiluasialla. Täyttelin jotain kyselyä wc-papereista. Kyselyn jälkeen sainkin ilmoituksen että minut on valittu kokeilemaan jotakin wc-paperia. Kohta siis koko kansa pääsee kuulemaan, kuinka minulla pyyhkii.

Toisena tulevana juttuna luultavasti kuulette laajakaistan vaihtamisesta, kevät toi mukanaan paljon hyviä ja "hyviä" laajakaistatarjouksia. Illalla tarkastelukierros ja mahdollisesti jo perjantaina marssin liikkeeseen kyselemään hieman lisää. Elisan kaveri Saunalahti tarjosi päällisin puolin hyvää tarjousta laajakaistasta, saa nähdä, että onko tarjous niin hyvä tutkintojen jälkeen. Määräaikaisuus ei minua pelota, sitä ne tuntuu kaupan päälle antavan. Pitää vielä vertailla ja haistella kyllä muitakin vaihtoehtoja.

Matkapuhelimeenkin tarjottiin lisäpalveluna Matkanetti 384 vaatimattomaan 2,95 € hintaan 24kk ajaksi. Saapi nähdä, tähän mennessä en ole reklamoitavaa saanut aikaan siitä, tosin hyvin epäselvästi oli sopimusehdot. Jäi hieman epäselväksi tuo liittymän määräaikaisuus, mutta eipä ole tilausvahvistustakaan tullut, eikä suoraan lukenut. Huolellinen kuluttajahan voi siis olettaa ettei palvelu ole määräaikainen.

Mutta reklamaatioita odotellessa täytyy kansan tyytyä siihen tietoon kuinka takamukseni pyyhin...