Siivouspäivät, nämä viikon kohokohdat. No olimpa jostain kumman syystä tarttunut imurin varteen ja suunnittelin pölyjen poisto-operaatiota. Tarkistin pölypussin tilanteen ja huomasin sen olevan täysi, no vaihtohan siinä tuli eteen. Laitoin kiskoille, mutta sepä ei painunutkaan loppuun asti vaan jäi puoleen väliin. Aloin tarkemmin tutkimaan pussia ja huomasin että tämä pahvinen "kiinnikeosa" (mikä lie hienolta nimeltään), oli liimattu kokonaan pussiin kiinni, eikä sen vuoksi mahtunut kiskoon. Huomasin myös että väkipakolla paikalleen survominen oli saanut pölypussin rei'ille. Katsoin pölypussikokoelmaani ja huomasin että myös kahdessa muussa pussissa oli sama ongelma ja koetin varovaisesti irroittaa pussin reunaa pahvikiinnikkeestä. No siitähän pussi lähti jälleen repeämään, ainakin mikrokuitupussin päälimmäinen kerros tykkäsi kyttyrää. Jälleen kerran on siis tullut reklamaation aika!

Kirjoitin tarkan viankuvauksen tuotteesta, jonka hienoja termejä eri osille en edes tuntenut, no ainakin sain varmasti asiakaspalvelijalle kovat naurut aikaan. Lienee huomasi jo termistöstä että mies reklamoi. Perjantaina 2.10. kello kuuden jälkeen lähti sähköpostilla ilmoitus viallisista tuotteista, tähän aikaan on luultavasti findust.com:in luukut kiinni ja vastaus tulikin vasta tiistaina 6.10. kello 13:21. Viestissä pahoiteltiin vastauksen viivästymistä, ylimääräistä vaivaa ja mielipahaa viallisten tuotteiden vuoksi. Myös viallisten tuotteiden harvinaisuudesta kerrottiin ja luvattiin lähettää viisi pölypussia veloituksetta.

Torstaina 8.10. tuli ilmoitus ylisuuresta kirjeestä, joka on noudettavissa postista. Hain kirjeen postista ja yllätyin iloisesti. Kirjeessä oli luvatut viisi pölypussia ja lisäksi imurituoksuja paketillinen, silmälasinpuhdistusliina sekä pölynimurin moottorisuodatin. Siis ensimmäinen tilaukseni lähetettiin periaatteessa uudelleen.

Vastaus valitukseen tuli riittävän nopeasti ja korvaus oli todella kohtuullinen. Kuluttajalle (tässä tapauksessa minulle) jäi hyvä kuva yrityksestä ja tilaan varmasti uudelleen samasta yrityksestä pölypussini sopivien hintojen ja hyvien toimitusaikojen vuoksi. Ainut harmi on että tilauksen mukana tullut imurin tuoksu ei muistuta lainkaan mentolia, minkä pitäisi ja nyt koko asunto haisee hyvin mielenkiintoiselta. Hajusta tuskin voi yritystä syyttää, mutta ei tämä mentoli ole.