Kaikille teille on varmaankin tuttu sellainen internetsivusto, kuin Facebook. Minäpä päätin laajentaa maailmaani ja tutustuin Twitteriin. Rekisteröityminen oli tehty helpoksi, suunnilleen yhtähelpoksi, kuin Facebookissakin oli. Palveluthan ovat kohtalaisen samanlaisia. Itse vain petyin Twitterin yksinkertaisuuteen. Palvelu oli suorastaan karsitun oloinen. Jäin kaipaamaan facebookin ärsyttävää monipuolisuutta ja vaikeakäyttöisyyttä.

Onhan Twitterissä toki hyviäkin puolia, kuten se että siellä on helppo seurata julkkisten viserryksiä. Siihen en ota kantaa, onko kyseinen oikeasti hyvä tai huono juttu. Mutta löysin mielenkiinnokseni tietokirjailija, tietotekniikan-asiantuntijan ja kolumnisti Petteri Järvisen, jonka juttuja muutenkin mielelläni seurailen. Hänen bloginsa "Havaintoja digimaailmasta" on varsin mielenkiintoinen, miksi siis en seuraisi hänen kirjoituksiaan Twitterissäkin. Twitter tosin mahdollistaa myös stalkkaamisen, itse sain heti alkuun olla sulkemassa omaa Twiittausvirtaani kolmelta tuntemattomalta henkilöltä, jotka vaikuttivat olevan joitain mainostajia.

Onhan se Twitteri mukavaa vaihtelua, mutta taitaa olla enemmän Amerikkalaisten juttu. Niin hankala sieltä on suomalaisia metsästää. Aika kertoo, olempa minäkin nyt ajan hermolla ja sosialisoitunut eri meedioiden kanssa.