Heipähei taas pitkästä aikaa ja nyt suklaan maailmaan! Me kaikki emme ole pähkinäsuklaan ystäviä. Kuitenkin arvelin, että Fazerin pähkinäsuklaassa oli jotakin vikaa, kun pähkinäsuklaa maistui aivan samalle, kuin märäntynyt talo haisee. Maku ei ollut kovin miellyttävä.

Kerroin pettymykseni Fazerille ja he halusivat näytteen jännän makuisesta suklaasta testattavaksi. No minäpä lähetin lopun levyn asiakaspalautuskirjeenä. Muutaman päivän päästä saimmekin Fazerilta kortin, että reklamaatio on otettu vastaan.

Noin puolitoista viikkoa näytteen lähettämisestä saimme pahoittelukirjeen, jossa todisteltiin, ettei suklaassa ollut havaittu mitään pilaantumisen merkkejä. Saimme kuitenkin vaivannäöstämme ja pahanmakuisen suklaan hyvitykseksi 3 levyä Fazerin suklaata. Mukana myös yksi levy sitä, johon en ehkä uskalla hetkeen taaskaan koskea.

Kiitoksena Fazerin makeisille, täytynee sanoa nopea ja ihmisystävällinen palvelu. Plussana ilmoitus, että asiakkaan valitus on huomioitu, ja että asiaa käsitellään.