Kuten kaikki varmaan tietävät, enää ei myydä himmennettyjä 60 vattisia hahkulamppuja. Ennen myyntikieltoa ostin paniikissa paketin (10kpl) 60w himmennettyjä hehkulamppuja. Lamput osoittautuivat varsin huonolaatuisiksi, ne paloivat vähän väliä, ja parhaat tapaukset oli, kun vaihdoin yhtäaikaa sekä olohuoneeseen että eteiseen lamput, huomasin kaksi tuntia vaihdon jälkeen että olohuoneeseen vaihdettu olikin jo poalanut. Eteisessä lamppu kuitenkin paloi seuraavaan päivään ennen kuin poksahdus kuului... Tästä hyvin ärsyyntyneenä päätin reklamoida kyseisistä tuotteista.

Vastauksessa kesti kolme päivää, ja viesti oli varsin  omanlaisensa. Liitän sen tähän alapuolelle kokonaisuudessaan. Nimet sun muut jätän kuitenkin pois kunnianloukkauksen pelossa.

"Hei !

Pahoittelen viallisista lampuista aiheutunutta harmia, nythän on niin , että himmeitälamppuja ei EU-direktiivien mukaan saa enään käyttää, vikaa en voi näkemättä sanoa, joten jos sopii lähetän muutaman kirkkaan korvaukseksi."

Ymmärrykseni mukaan kuitenkin kyseinen direktiivi ei kiellä lamppujen käyttöä, vaan niiden myymisen. Sain sitten muutaman päivän päästä muutaman kirkkaan korvaukseksi. Viestistä voi muutenkin päätellä, että ei vissiin ollut asiakaspalvelijaa kovin paljon koulutettu.

Saamani viesti sai minut kyllä harkitsemaan siirtymistä muiden valaisinvalmistajien puoleen. Ei kovinkaan kirkasta kuvaa asiakaspalvelija antanut.