Nykyään intternetistäkin voi tilata pizzaa, hyvin mukavaa. Enää ei tarvitse edes pizzan tilaamiseen sosiaalisia taitoja. Pizzan tilaaminen pizzerian oman sivun alta Pizza-online.fi:stä oli helppoa ja mukavaa. No kävimpä perjantaina 5.3.2010 tilaamassa kaksi pizzaa Pizza-online.fi -osoitteesta Joensuun Pizza Masterin toimipisteestä kaksi pizzaa, toiseen lisänä valkosipulin.

Pizzat tulivat kohtuullisessa ajassa, 45 minuutissa. Ottaa kuitenkin huomioon että tilaus tehtiin himppua ennen kolmea. Pizzapoika, joka pizzat toimitti, oli ystävällinen ja mukava. Tosin, missään ei mainittu että tilattuihin (ja etenkään netin kautta tilattuihin) pizzoihin ei saa opiskelija-alennusta. Tästä ei ollut mainintaa. Lisäksi illalla, pizzani jo syötyäni aloin miettimään että laitoinko varmasti raksin kohtaan "valkosipuli", sillä sitä ei pizzassa ollut. Kävin tarkastamassa ja raksi oli kyseisessä kohdassa, valkosipulia en ainakaan maistanut pizzassa. Sitä siis oli joko todella vähän tai se oli mautonta taikka sitten se oli saattanut kiireessä unohtua.

Jokatapauksessa kannattaa käydä tutustumassa Pizza-onlineen osoitteessa www.pizza-online.fi , tämä oli mielenkiintoinen kokemus pizzan tilaamisen välineenä. Pizza Master - pizzeriaa haluan rokottaa huolimattomuudessa valkosipulin suhteen ja siitä, ettei opiskelija-alennusten puutteesta tilauksissa mainittu. Pizzat olivat kyllä muutoin ihan hyviä. Harmi vain että itsekkin olin huolimaton, enkä nälissäni muistanut koko valkosipulia. Ajoissa asian huomattuani olisin varmasti sanonut siitä. En enää montaa tuntia jälkikäteen pizzojen syömisen viitsinyt asiasta valittaa asiasta.