Olettekin varmaan jo kuulleet "elokuvien Spotifystä", Voddlerista. Ne jotka eivät vielä kyseisestä palvelusta ole kuulleet, voivat käydä tutustumassa esimerkiksi Wikipediassa, linkki avautuu uuteen ikkunaan. Tämän jälkeen voinkin jo suositella menemään Voddlerin sivuille ja aloittamaan jonotuksen kutsuksi Voddlerin käyttäjäksi.

Voddlerissa on kohtalaisen laaja valikoima ilmaista sekä maksullista sisältöä, elokuvista sarjoihin ja dokumentteihin. Mikä parasta, kun olet ollut hetken Voddlerin käyttäjänä, saat muutaman kutsun. Ikävä kyllä nämä kutsut pitäisi Voddlerin mukaan lähettää ruotsissa asuville ystäville. Olenkin harkinnut kutsun lähettämistä Suomeen, sillä riskillä että se ei toimi tai, että minut heitetään ulos palvelusta. Saisinpa jotain reklamoitavaa.

En ole vielä keksinyt mitään muuta valittamista kyseisestä palvelusta, kuin sen, että kutsut pitää lähettää ruotsiin. Miksi tällainen kutsumisrajoitus. Pitänee joskus kokeilla maksullisia ohjelmia (ei sellaisia mitä sairaat mielenne nyt ajattelevat) ja todeta niiden toimivuus. Ehkä pääsisin pitkästä aikaa kirjoittamaan reklamaation. Reklamoijalle nykyinen maailma on hankalaa. Ei ole aikoihin tullut valittamisen aiheita. No, parempi onni ensikerralla.