Heipähei. Tässä kirjoittelen blogiani Saunalahden kohtalaisen nopealla mutta pätkivällä mobiililaajakaistayhteydellä. Johtuen siitä, että torstasta kello 12:00 alkaen Elisa on tehnyt muutostöitä (tai mitä ilkitöitä lieneekään) verkkoonsa. Ilmeisesti muutostöihin kuului taloutemme rajaaminen pois verkosta, sillä vielä sunnuntainakaan aamupäivällä ei yhteys pelitä.

Soitin jo torstaina illalla tekniseen tukeen ja tein vikailmoituksen, puhelimessa sain kuulla tutun litanian "olethan varmasti kytkenyt virtajohdon modeemiisi", "palaako modeemissasi valoja", "Oletko buutannut boxin"... Olimpa tehnyt nämä sitä ennen ja nyt jälkeenpäinkin noin kuusisataakuusikymmentäseitsemäntuhattakolmesataakolmekymmentäkahdeksan kertaa, kuten jokaisen Saunalahden pidemmän katkoksen aikana, joita on tullut jo liikaa määräaikaisen sopimukseni aikana. Saunalahdellahan tuntuu olevan sellainen käytäntö, että uusia asiakkaita haalitaan, mutta vanhat nalkkiin saadut saavat olla omassa arvossaan, heillähän on jo määräaikainen sopimus.

Voin sanoa, että alkaa pikkuhiljaa mennä mieli tähän operaattorin toimintaan. Aasiakaspalveluhenkilökunta on sen huomannut ja kaikki ihmiset jotka ovat tekemisissä kanssani. Vankina olet sopimuksen kanssa, mutta eroon et pääse. Hyvityksiä ei tipu, koska Saunalahtelaisten mielestä ne eivät vanhoille asiakkaille kuulu. Tietenkin, koska olenhan vankina 24kk sopimuksella. Ellei tilanne ala maanantaina korjaantua, otan ensin vielä yhteyttä aasiakaspalveluun ja sitten luultavasti jo itse Veli-Matti Mattilaan ja survaisen tuon kaapelimodeemin kyseisen henkilön auringottomaan paikkaan... eli muovipussiin.