Tiskipäivät, nämä elämän piristäjät. Etenkin ihottumasta kärsiville yhtä tuskaa, sen vuoksi tiskaankin kumikäsineet käsissäni. Ostin Famona 712 -kumikäsineet, kokoa 8, koska katselin että koko 9 olisikin ollut jo liian iso. No käsineet olivat muuten hyvät, mutta peukalo oli aivan liian ahdas. Tiskauksen jälkeen huomasin että hanskoista irtosi jotain outoa ja pahalta haisevaa nöyhtää (nukkaus?) ja käsiini pukkasi kovemman sorttinen ihottuma kuin ilman käsineitä tiskatessa. Ja ei kun kirjoittamaan sama juttu käsineiden valmistajalle.

No vastaus tulikin 12.1. eli kolme päivää viestini jälkeen ja viestissä pahoiteltiin sitä ettei tuote vastannut odotuksia ja luvattiin lähettää Star 3 mallin hanskat, jotka ovat asiakaspalvelijan mukaan siivousammattilaisten suosimia. Millään tapaa ei taas kiinnitetty huomiota nöytä - tai koko-ongelmaan.

Tuotteen saapuessa koko olikin se sama 8, joten annoin hanskat kiertämään äitimuorilleni ja varoitin mitä edelliset ryökäleet tekivät. Taidan kuitenkin vastaisuudessa suosia pinkkejä Vileda -käsineitä, ne on hyväksi ja miehiseksi todettu. Halpa ja hyvä kun on kaksi eri tuotetta.