Long time no see... Päätimpä aktivoitua taas kerran ja potkia itseäni hieman vuoden hiljaiselon jälkeen vauhtiin. Parissa vuodessa on tapahtunut paljon valittamisen arvoista, mutta on ollut sen verran kiireitä, että olen pitänyt mölyt mahassani. Nyt valmistumiseni jälkeen päästyäni vastaanottamaan reklamaatioita työkseni, minulla saattaa olla taas aikaa hankaloittaa muiden elämää. Aloitankin siis tänään aivan tyhjänpäiväisellä valituksella.

Kävimpä tänään nauttimassa Hyveen keittiössä Wok -annoksen. Annos oli hyvin maittava ja vatsa täyttyi. Myös kahvi oli hyvää, vaikka se termarista tarjottiinkin. Mutta mitenkä voi ravintolassa (vai onko paikka ruokala...?) olla kukkia, jotka saavat nuhanenän allergikolle. Ruokaa odotellessani kärsin kukasta (sellainen noin 25cm pitkä, valkea, hieman horsman ja kielon sekoituksen näköinen ja pahan hajuinen rehu, joka kasvoi sipulista) ja lopulta kun takana olevasta pöydästä lähti syöjät pois pääsin eroon kyseisestä aistintuhoajasta.

Ilman, että takana oleva pöytä olisi tyhjentynyt, olisin tuskin maistanut mitään muuten mainiosta wokista. Tuollaisissa paikoissa voisi viihtyvyydestä huolehtia muutenkin kuin tappamalla valittavat allergikot hengitystiet tukkimalla... Henkiin kuitenkin jäätiin, ja voin suositella kydeisen paikan ruokia kaikille kykeneville. Mutta en ihmisille, jotka ovat allergisia mutanttikukille tai niiden hajulle.