Olemme jo pitkään harkinneet ulkoisen kovalevyn hankkimista talouteemme. Varmuuskopiointi ja varastointimielessä. Lopultakin 23.5. innostuimme tutkimaan eri kovalevyjä ja päädyimme Lacie Neil Poulton Desktop 1Tb 7200RMP USB kiintolevyyn, tietenkin Konebox -verkkokaupasta. Sieltä olen ennenkin saanut hyvää ja nopeaa palvelua. Kovalevy on varsin tyylikkään oloinen ja sininen valo kruunaa kokonaisuuden.

Tilauksen seuraava tilapäivitys tulikin jo maanantaina 24.5. klo. 11.22 sähköpostiini. Postissa kerrottiin tilauksen lähetystunnus ja se, että tilaus on lähtenyt postiin. Jälleen kerran toimi Konebox.fi käsitteli tilauksen nopeasti.

Tilaus tuli lähipostiimme jo 25.5. klo. 14.40, josta kipaisin sen 15.47. Sen jälkeen pääsin tutkimaan laitetta. Kaikki sujui automaattisesti ja hyvin. LaCie:n sisälläkin näemmä hurraa Seagaten teratavun levy, joten tilanpuutetta ei heti tule. Ja onhan tuon kotelonkin ulkokuori varsin näyttävä, mutta kuitenkin yksinkertainen. Sininen valo kruunaa kaiken. Seagate on muutenkin ollut suosiossani aina (paitsi sen yhden kerran kun firmwaressa oli hiukka häikkää). Mutta se on menneen talven lumia. Nyt varastoimaan tietoa!