Kävimmepä tässä avopuolisoni kanssa Joensuun uudistuneessa (ja muuttaneessa) Amarillossa. Lähtiessämme jännitimme että onkohan paikka auki, ja jos on, niin onko siellä paljonkin ruokailijoita. Olimme tietenkin neljän pintaan nälkäisiä.

Perille päästyämme huomasimme pirteän ulkoasun ja avoimen oven. Sisään päästyämme huomasimme iloksemme että lähes kaikki oli uutta ja siistiä, eli pelkästä muutosta ei suinkaan ollut kysymys. Tilat olivat hyvin viihtyisät. Ensimmäiseen pöytään käydessämme huomasimme kuitenkin että penkit olivat liian suuret pöytään nähden, tai sitten pöytä oli liian matala penkkeihin nähden, enkä saanut polviani mahtumaan pöydän alle. Päätimme vaihtaa pöytää, ja löysimmekin mukavan. Pöytä oli tukeva ja oikealla korkeudella ja pöydän ympärillä oli vahvatekoisia nahkaistuimisia puutuoleja.

Palvelua saimme odottaa hieman pidempään, mutta ravintolassa olikin jonkin verran porukkaa, joten sen ymmärtää. Kun palvelua saimme, se oli ystävällistä ja kun kerroimme mitä halusimme, tarjoilija kertoi sen olevan todella hyvää. Ruokaa odotellessamme viereisen pöydän lapset päättivät että vanhemmat ovat syöneet jo tarpeeksi kauan ja lähtivät juoksentelemaan ympäri ravintolaa. Ilmeisesti leikkipaikkaa ei muistettu rakentaa. Ruoan pöytään saatuamme pystyimme toteamaan sen väittämän todeksi. Musiikki oli mukavasti samaa vanhaa Amarillon tyyliin sopivaa ja tietenkin palveluun kuuluen tarjoilija kysyi ruuan maistuvuudesta ruokailun aikana ja sen jälkeenkin. Poistumisvaiheessa laskua ei tarvinnut odottaa ja koko reissusta jäi hyvin positiivinen kuva.

Lyhyesti: Onnistuneen kasvojen kohotuksen saanut ravintola hyvällä palvelulla ja ruualla. Huonoa lähinnä matalat pöydät, ne kadun puoleiset, ja lasten leikkipaikan puuttuminen. Kannattaa käydä tutustumassa!