Kävipä niin ikävästi, että rakkaasta Nokia E51:stä kului virtanäppäimen kumi. Puhelin oli siis hankala sammuttaa ja sen jälkeen saada uudelleen päälle. Pitkään pähkäiltyäni uskaltauduin matkaamaan Joensuun Telemaailmaan ja viemään puhelimeni huoltoon. Päivä oli keskiviikko 15.4.

Kuitenkin huomasin onnekseni, että puhelun huolittiin huoltoon. Lupasivat työn ehkä jopa loppuviikolle, mutta viimeistään seuraavan viikon alkuun. Jännä vain että luulin vain että astuin liikkeeseen nimeltä Joensuun Telemaailma, mutta huoltokuistissa lukee ”Huoltokeskus Pykäläinen”. Eihän tällainen ole ennenkuulumatonta, mutta kyllä se saattaa kuluttajaa hämätä.

No, maanantaina sain viestin että matkapuhelimeni on noudettavissa. Tästä ilahtuneena kirmasin heti päivän päätteeksi hakemaan puhelinta. Harmikseni kotona huomasin että näytön ja kuorten väliin oli (taas) jäänyt jokin roska häiritsevästi. Näin on nimittäin käynyt ennenkin kyseisessä liikkeessä. Aiemmin takuuvaihdatin puhelimeni kuoret kulumien takia ja huollon jälkeen huomasin että kuorien väliin oli jäänyt paljon paksu tumma karva. Olisihan minun pitänyt olla vahingosta viisastunut ja ymmärtää tarkastaa tällaiset, eipä vain tullut mieleeni. Onneksi kyseessä on aika pieni operaatio, eikä tuon möykyn poistaminen ole itsellekään ylitsepääsemätön urakka. Ihmettelen vain, että miten juuri minä saan kaikki kököt kuorieni väliin.

Asiakaspalvelu liikkeessä oli ystävällistä ja asianosaavaa, huoltokin oli nopea ja pienestä epäkohdasta huolimatta käyntini ei ollut negatiivinen kokemus. Reippaan viiden kilometrin matkakaan siinä haitannut, onneksi liikunta on kuulemma terveellistä.