1. Sinfonia

Muuton vuoksi joudun luopumaan loppupeleissä kohtuu hyvin toimineesta Elisa Viihde -palvelusta. Ja vaihdan sen Soneran Viihde -palveluun. Soneran puolesta kaikki on tähän asti toiminut hienosti. He toimittivat sovitusti aloituspakkauksen kotiini, ja kytkentä onkin sitten vasta 2.4. uudessa osoitteessani.

Itella hoiti oman osuutensa toimittamalla Soneran lähettämän kuution muitoisen paketin. Paketti tosin on matkalla muokkautunut muotoon, jonka nimeä en tiedä. kuva2-normal.jpgMöykky?

Tietenkin närkästyneenä lähetin palautetta postilaitoksemme asiakaspalveluun. Alla viesti, joka antaa hieman lisää valoa tapahtumiin.

"Sain juuri kotiini lähetyksen TÄSSÄ ON PAKETTIKOODI (tai mitä siitä on jäljellä). Paketin kunnosta huolimatta, sisältö näyttäisi olevan kunnossa, sen aika näyttää, kun paketin sisältö herää henkiin. Ihmettelen vain, kuinka siellä postissa kohdellaan asiakkaan paketteja? Kuinka tälläistä edes kehtaa asiakkaalle luovuttaa? Paketti minulle vielä annettiin ehjähkö puoli edellä, joten en edes tajunnut paketin todellista kuntoa, jonka todettuani olisin kieltäytynyt sitä vastaanottamasta. Haluan siis selityksen, mitenkä ja missä paketti on näin kärsinyt? Tätä ei edes itellan normaalilla käsittelyllä voi tälläiseen kuntoon saada."

Tässä on Itellalle omistetun ensimmäisen valitussinfoniani loppusoitto. Toinen sinfonia päivitetään tähän jatkoksi.