Muutamaa kuukautta aiemmin kehuin että Pizza-Onlinen kautta tilatut pizzat tulevat hyvissä ajoin perille. Katumus iski sittenkin. Tilasimme pizzat Pizza Masterista sähköpostiin tulleen kuitin mukaan klo. 15.25. Pizzojen toimitusajan sanottiin olevan noin 60 minuuttia. Pizzojen toimittaminen kuitenkin kesti ja kesti. Kun aikaa oli kulunut puolitoista tuntia, kurkistin tilausta uudelleen. Joensuun Pizza Masterin sivuille Pizza-Onlinessa oli tullut ilmoitus  "Myymälässämme on tällä hetkellä ruuhkaa. Arvioitu toimitusaika kuljetuksissa 120 min Arvioitu noutoaika 20 min". Varsin hienoa tilauksen tekemisen jälkeen tälläistä tietoa lisäillä.

Pizzat saapuivat klo. 17:13, eli toimittaminen kesti vaatimattomasti tunnin ja 45 minuuttia... Pizzoja vastaanottaessani ilmaisin tyytymättömyyteni ja olin hieman alennusta vailla. Kuski vain sanoi ettei mahda asialle mitään ja pahoitteli. Siinä kaikki. Pizzapaketit avattuani tuli lisää yllätyksiä, toinen pizza oli haalea ja toinen suorastaan kylmä. Lisäksi pizzaan jossa ei pitänyt olla oreganoa, oli oreganoa. Aiemmin kävi niin päin että valkosipuli puuttui vaikka sitä piti olla.

Pizzan "nauttimisen" jälkeen soitin Joensuun Pizza Masteriin ja ilmoitin hyvin kärkkäästi tyytymättömyyteni. Puhelun päätteeksi päädyimme ratkaisuun että seuraavan tilauksen yhteydessä saan hyvityksen. Hyvityksen laatu jäi kuitenkin epäselväksi. Toivottavasti ei ole "kokin yllätys".

Nälkäisille ihmisille en voi Pizza Master -pizzeriaa suositella. Olen kuullut että ystävilläkin on ollut ongelmia juuri Joensuun Pizza Masterista tilattujen pizzojen kotiintuloaikojen kanssa. Harmi vain, ettei kotiarestilla saa pizzapoikia ruotuun.