Tänään sattui hyvin jännä juttu. Olin kotona ja ovikello soi. No ovella oli posti toimihenkilö (kenenkään sukupuolta syrjimättä) ja postitoimihenkilöllä oli minulle lappu, jonka mukaan postissa odotti paketti. Ihmettelin hieman sillä en ollut tilannut mitään, etenkään Fonecta Digitaalinen Suoramarkkinointi nimiseltä yritykseltä.

Hain paketin suoraan postista ja kotona avasin sen, paketin mukana oli saate, jonka mukaan olen osallistunut Fonectan "Suureen Palkintokysely" -nimiseen kyselyyn. Hetken mietittyäni muistinkin siihen osallistuneeni. Se ei ollut normaali asiakaskysely, vaan sellainen, joka koetti samalla myydäkin. Itsellenihän on suuri himo täyttää kyselyitä, koska niissä näkee tulevia tuotteita ja pääsee mahdollisesti vaikuttamaan kauppojen valikoimiin. Uteliaisuus on paheeni. En siis tee kyselyitä pelkästään palkintojen toivossa, mutta ne ovat kivoja lisiä vielä. Vuoden vaihteessa 2009-2010 kotiin tullessani sain huomata että olin voittanut kyselystä 50€ lahjakortin S-ryhmän liikkeisiin. Sieltä voi oikeasti voittaakkin jotain, vaikka alkuun epäilin sitä.

Sitten paketin muuhun sisältöön, paketissa on varsin "käytännöllinen" USB -tunnelmavalaisin. Musta ja aika kiikkerä sekä kuvussa on jotakin mokan tyylistä. Hieman heiveröiden oloinen muovijaklakin. Kuva alla on kyseisestä tuotteesta. Pahoittelen laatua, se on otettu matkapuhelimellani.

1272616355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

On tuo valaisin varmaan ihan kätevä illalla. Ei tarvitse täydessä valaistuksessa koodata ja löytää koodikolatkin kätevästi, lisäksi usb -paikat eivät pölyty kun niissä on vaikka mitä. Ja mikä parasta, ei tarvitse pelätä pimeää!