Hei te kaikki reklamaatiorakkulat! Nyt on Arvo-setä ollut liian suurpiirteinen bloginsa suhteen. On ollut työn ja kaiken muun täyteinen vuosi, kuten otsikosta voi päätellä. Ja ei, en alkanut pelaamaan jalkapalloa. Aloin nukkumaan öitä huonosti ja yökkimään vaipanvaihtovuorossa.

No nyt on kuitenkin tapausta vireillä... ja kuinka ollakkaan: VAIPOISTA! Sattui sellaisia Liberon kolmoskoon vaippoja, joissa ulompi röyhelö. Mikälie hienolta tekniseltä nimeltään onkaan on toiselta puolelta olematon. No. Ei se estetiikka koskaan ole minua häirinnyt, mutta se häiritsee kun sen pienemmän röyhelön puolelta aina fuskaa huomattaviakin määriä sinappimönjää sotkien ipanan, vanhemmat ja asunnon.

Reklamointi oli yllättävän haastavaa. Piti kirjoittaa loru (sama jonka olin jo sähköpostiin kirjoittanut ja avautunut siinä vaippojen viasta), lähettää kaksi viallista vaippaa, laskea viallisten määrä (ihan kun olisin pysynyt kärryillä niistä) ja lähettämään ne tutkittaviksi. Lupasivat hyvittää menetetyt vaipat. Katsotaan sanoi reklamaattori. Tästä seuraa lisää vastauksen saatuamme.