Kävimme avopuolisoni kanssa testaamassa Joensuun keskustaan entisiin Amarillon tiloihin avatun espanjalais -tyylisen ravintolan, Toreron. Saapuessamme sisään, oli jokainen pöytä täynnä, mutta vajaan puolen tunnin odottamisella pääsimme pöytään. Ja odottaminen sujui hyvin baarin puolella talon valkoviinisangrian kera. Paikka oli liki samanlainen kuin mitä Amarillokin oli ennen muuttoaan. Ainoastaan hieman uutta maalia ja lampunvarjostimet. Lienee istuimet verhoiltu uudelleen ja salin taka-osassa oli suljettu kabinetti, jota voi lienee vuokrata oman juhlaseurueensa käyttöön.

Ruoka oli maistuvaa, mutta hintaan nähden annos oli ehkä hieman pieni. Vikaa saattoi olla siinäkin, että olin ruokailua ennen syönyt vain aamupalaksi ennen töihin menoa muutaman paistetun munan. Kello oli kuitenkin seitsemän illalla, kun saimme ruuan pöytään, joten ennen syömään menoa ei kannata itseään säästellä. Vaikka annoksen kokoja arvostelenkin, niin eivät ne ole aivan olemattomia. Ammattiahmatti voi kyllä pettyä. Kyseessä ei ole kuitenkaan Rax, Buffa tai Pizza Buffet. Palvelun tasokin oli pysynyt suurin piirtein samana, kuin entisen ravintolan aikoihin. Itse olisin kaivannut ehkä hieman enemmän muutosta, kuin vain ruokalistan. Laskun saatuani yllätyin iloisesti, asiakasomistaja säästi tilaamistamme ruuista 2 euroa ja vesikin oli näemmä ilmaista. Laskukin tuli nopeasti ja palvelu oli sopivan miellyttävää.

Voin siis kaikille uteliaille kertoa että käykää ihmeessä kokeilemassa Joensuun uusi ihme ja syökää maistuvia ruokia. Mutta muistakaa, syökää jotain ennen käyntiä. Näin saatte elämyksestä miellyttävämmän. Mikäli käytte kokeilemassa kyseistä ravintolaa, kertokaa toki mielipiteenne. Kuuntelen toki mielelläni, enhän minä sentään mikään ruokakriitikko ole.